Over HOUT28

In 2016 zijn we begonnen met een werkplaats en showroom aan de 's-Gravelandseweg 402 in Schiedam. We hebben daar diverse mooie projecten mogen maken voor zowel horecabedrijven als bij mensen thuis. Van boomstamtafels en bankjes tot kasten, stellageplanken en nog veel meer.

 

Na vier jaar waren we toe aan een nieuwe locatie. Aan de Kiotoweg 109 in Rotterdam bouwen we het succes van ons bedrijf verder uit.

Deze locatie hebben we helemaal verbouwd en ingericht. Vanaf deze nieuwe locatie gaat onze gebruikelijke klantvriendelijke service gewoon door!

 

Ook hier hebben wij een werkplaats en showroom om alle prachtige boomstam stukken te kunnen bekijken. Onze experts staan u graag te woord.

 

En alles maken wij op maat. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Geen probleem! Wij zijn bereid om mee te denken hierin. Van boomstamtafels tot onderstellen, in onze werkplaats maken we alles zelf.Waar komt ons hout vandaan?

Wat ons uniek maakt is dat wij zelf op zoek gaan naar boomstammen. Het gehele proces van kappen, drogen, zagen en het transport naar onze showroom doen wij allemaal in eigen beheer. Als u meer vragen heeft over het proces, staan wij altijd voor u klaar.

 

Wel zo eerlijk: bij aankoop van een boomstamblad, planten wij een boom terug in de natuur. Wij importeren alleen eerlijk hout! Met een stuk hout van HOUT28 haalt u de natuur in huis en helpt u de natuur een handje mee.

 

Wij doen GEEN zaken met landen waar er illegaal houtkap voorkomt.Epoxy Specialist

 

Wij zijn specialisten in epoxy tafels of -meubelen. Al meer dan 5 jaar maken wij boomstam tafels of salontafels met epoxy.

 

Altijd al een epoxy-item willen laten maken? Dan is HOUT28 de beste keus! 

 

U kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom aan de Kiotoweg 109 in Rotterdam. Al onze unieke boomstam stukken staan uitgestald.De toekomst

Ons ideaal is om een duurzame aarde achter te laten voor onze kinderen en onze kleinkinderen.

 

De natuur heeft ons zoveel te bieden! Zoveel warmte, positieve energie... en met een stukje natuur in huis helpt u de natuur een handje mee.

 WNF

Ook steunen wij het Wereld Natuur Fonds. Want samen maken we het verschil! Elke maand planten we bomen terug de natuur in voor een betere wereld.

 

Wilt u ook een donatie doen? Kijk op de website van het WNF en doe een bedrage! Klik op de panda voor de website.