Over Hout28

In 2016 zijn we begonnen met een werkplaats en showroom aan de 's-Gravelandseweg 402 in Schiedam. Aldaar heel wat mooie projecten mogen maken. Van boomstamtafels tot bankjes, kasten en plankjes. Na 4 jaar op deze  locatie te hebben gezeten was het tijd voor de volgende stap; locatie achtergelaten, collega's gestopt, op naar een nieuwe locatie!


En die locatie werd de Kiotoweg 109 in Rotterdam. Deze locatie hebben we helemaal verbouwd en ingericht. Vanaf deze nieuwe locatie gaat onze gebruikelijke klantvriendelijke service gewoon door!

 

Ook op deze locatie hebben wij een werkplaats en showroom om deze mooie boomstam stukken te kunnen bekijken. Onze experts staan klaar om u te woord te staan.

 

En alles maken wij op maat. Heeft u zelf een ontwerp gemaakt? Geen probleem! Wij zijn bereid om mee te denken hierin. Van boomstamtafels tot onderstellen, in onze werkplaats maken we alles zelf.Waar komt ons hout vandaan?

Wat ons uniek maakt is dat wij zelf op zoek gaan naar boomstammen. Het gehele proces van kappen, drogen, zagen en het transport naar onze showroom doen wij allemaal in eigen beheer. Als u meer vragen heeft over het proces, staan wij altijd voor u klaar.

 

Wel zo eerlijk: bij aankoop van een boomstamblad, planten wij een boom terug in de natuur. Wij importeren alleen eerlijk hout! Met een stuk hout van Hout28 haalt u de natuur in huis en helpt u de natuur een handje mee.

 

Wij doen GEEN zaken met landen waar er illegaal houtkap voorkomt.WNF

Ook steunen wij het Wereld Natuur Fonds. Want samen maken we het verschil! Elke maand planten we bomen terug de natuur in voor een betere wereld. Wilt u ook een donatie doen? Kijk op de website van het WNF en doe een bedrage! Klik op de panda voor de website.